Giresun’da Gönüller Imar Edilmeden  şehirler Imar Edilemez

Giresun'da Gönüller Imar Edilmeden  şehirler Imar Edilemez

gönüller imar edilmeden  şehirler imar edilemez

03 Haziran 2022 - 14:00

İl Müftülüğü Gençlik Koordinatörlüğümüzce düzenlenen; “Çevreme Duyarlıyım, Değerlerime Sahip Çıkıyorum" projesi kapsamında İlimiz Şehit Ufuk Bingöl Ortaokulu  öğrencileri  Mevlana Sadreddin Camii avlusunda  bir araya geldi.
Diyanet İşleri Başkanlığı, Milli Eğitim Bakanlığı ve Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından hazırlanan; "Çevreme Duyarlıyım, Değerlerime Sahip Çıkıyorum" projesi kapsamında, İl Müftülüğümüz tarafından gençler arasında kültür şenliği düzenlendi.
Gençleri birbirleri ile  tanıştırmak, kaynaştırmak amacıyla düzenlenen buluşmaya; İl Müftümüz Ramazan TOPCAN hocamızın yanı sıra Şube Müdürümüz İsmail AYDIN, Gençlik Koordinatörlerimiz, Okul idareci ve Öğretmenleri, öğrenciler ve Gençlik Spor İl  Müdürlüğü yetkilileri katıldı.
Kur'an-ı Kerim tilaveti,  Cami gençlik buluşmaları, Hadis-i Şerif  okumaları, şiir dinletisi, uygulamalı ebru sergisi, spor, el sanatları, çeşitli eğitsel ve geleneksel sokak oyunlarının sergilendiği  etkinlikte Türkiye Diyanet Vakfı Giresun Şubesi Kadın Kolları tarafından hayır çarşısı açıldı.
Öğrencilerin  doyasıya eğlendiği programda konuşan İl Müftümüz  Ramazan TOPCAN; “ Bu  proje ile  bir taraftan hayvanlardan, bitkilere, canlı cansız  varlıklara  karşı farkındalık  kazandırılacak, diğer taraftan da  milli ve manevi değerlerimizle buluşmuş ve onlarla bezenmiş gençler yetiştirilmesi sağlanacak inşaallah. Temel kural şu; insana dokunmayan dünyaya dokunamaz.  Gönüller imar edilmeden  şehirler imar edilemez.  Bu çalışma yarınlara duyarlı nesiller yetiştirme projesidir. Sevgi ve merhamet  projesidir. Bir ve beraber olma projesidir.” dedi.
Öğrencilere çeşitli ikramların yapıldığı  etkinlikte  İl Müftümüz, projede görev alan öğretmen, öğrenci ve gençlik koordinatörlerine teşekkür etti.


İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
"cumaya Doğru" Programında Bu Hafta Kur'an Tilavetleri, Bolu Ilimizdeki Hocalarımız Tarafından Okunacak
"cumaya Doğru" Programında Bu Hafta Kur'an...
Tekirdağ'da Diyanet Izci Kulübümüz ‘‘dedeciğim Ben Geldim’’ Sloganı Ile çanakkale'de
Tekirdağ'da Diyanet Izci Kulübümüz ‘‘dedeciğim Ben...