Giresun’da Kendinizi özletmeyin

Giresun'da Kendinizi özletmeyin

kendinizi özletmeyin

21 Ağustos 2021 - 14:00

KENDİNİZİ ÖZLETMEYİN

İl Müftülüğümüzce Yaz Kur’an kurslarında kapanış programları gerçekleştirildi.
Yüzlerce çocuğun Kur'an-ı Kerim başta olmak üzere temel dini bilgiler ve siyer eğitimi aldığı, bununla birlikte milli ve manevi değerlerle buluştuğu Yaz Kur'an Kursları tamamlandı.
Başkanlığımız tarafından 5 Temmuz'da başlayan 2021 yılı Yaz Kur’an kursları, 20 Ağustos itibari ile sona erdi.
45 gün süren yaz Kur’an kurslarımızda okuyan öğrencilerimiz için düzenlenen kapanış töreninde çocuklarımızın neşesi görülmeye değerdi.
İl Müftülüğümüzün organize ettiği programda öğrencilerimiz hünerlerini sergiledi. Öğrencilerimizin okuduğu şiirler, seslendirdikleri ilahiler ve gerçekleştirdikleri drama gösterileri veliler tarafından takdirle karşılandı ve alkışlandı.
Programda Kur’an-ı Kerim ziyafeti, okunan surelerin mealleriyle birlikte okuma ve hediye takdimi yapıldı.
Programda konuşan İl Müftümüz Sayın Ramazan TOPCAN; “Sizinle Camilerimizde güzel vakitler geçirdik. Camiler size alışmıştı ne olur kendinizi özletmeyin. Yeniden birlikte olalım. Yaz Kur’an kurslarımızda ana hedefimiz; iyi insan yetiştirmek, fazilet ve kişilikli insanlar yetiştirmektir. Sahih inancı olan, sahih kaynaklardan beslenen bir gençlik yetiştirmek. Bu günlere gelmenizde büyük emekleri olan hocalarınıza, sevgili ana babalarınıza teşekkür ediyorum. Siz kıymeti gençlerimize çok teşekkür ediyorum.” dedi.


İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Tekirdağ Milletvekilinden Il Müftüsüne Ziyaret 
Tekirdağ Milletvekilinden Il Müftüsüne Ziyaret 
Nisan Ayı Mersin Edep Toplantısı Yapıldı
Nisan Ayı Mersin Edep Toplantısı Yapıldı