Giresun’da öğrencilerimizden Fidan Bağışına Tam Destek

Giresun'da öğrencilerimizden Fidan Bağışına Tam Destek

öğrencilerimizden fidan bağışına tam destek

10 Ağustos 2021 - 14:00

ÖĞRENCİLERİMİZDEN FİDAN BAĞIŞINA TAM DESTEK

Ormancılığı Geliştirme ve Orman Yangınları ile Mücadele Hizmetlerini Destekleme Vakfı (OGEM-VAK)’nın “Fidan Bağışı” kampanyasına öğrencilerimiz bigane kalmadı.

Fidan bağışı kampanyasına Belediye Camii yaz Kur’an kursu öğrencilerimizden tam destek.

Son günlerde yurdumuzun çeşitli bölgelerinde meydana gelen orman yangınlarından zarar gören bölgelerin yeniden yeşillendirilmesi için başlatılan fidan bağış kampanyasına destek veren yaz Kur’an kursu öğrencilerimizin bu güzel davranışı takdir topladı.

İl Müftümüz Sayın Ramazan TOPCAN; “Öğrencilerimizin bu güzel davranışlarından ziyadesi ile memnun kaldım. Ağaç ve orman sevgisini geliştirmek, çevre duyarlılığına katkı sağlamak, özellikle son aylarda çıkan orman yangınları neticesinde zarar gören alanların yeniden ağaçlandırması konusunda farkındalık oluşturması bakımından güzel bir etkinlik oldu. Bu güzel örnek davranışınızdan dolayı başta Zeki Tahsin Beyaz hocamız olmak üzere hepinizi kutluyor, tebrik ediyorum.” dedi.

Daha sonra öğrenciler arasında toplanan 1010 Tl ilgili hesaba yatırılmak üzere İl Müftümüze teslim edildi.

Bilecik'de Bilecik'te "hayır çarşısı" Kuruldu
Kirklareli'de 2024 Yılı Vekaletle Kurban Ve Yaz Kur’an Kursları Tanıtım Toplantısı Gerçekleştirildi
Kirklareli'de 2024 Yılı Vekaletle Kurban Ve Yaz Kur’an Kursları...