Giresun’da Yangın Korkuttu

yangın korkuttu

26 Ağustos 2021 - 14:00

YANGIN KORKUTTU
Alucra İlçesi Aktepe Köyü Medine Camiinde yangın paniği.

Aktepe Köyü Medine Camii’nde meydana gelen yangın korkuttu. Medine Camiinde incelemelerde bulunan İl Müftümüz Sayın Ramazan Topcan, “Hamd olsun ucuz atlatılmış. Elektrik kontağından kaynaklanan yangın, Köy sakinlerinin özel gayretleri ile büyümeden söndürülmüş. Telaş edecek boyutta değil. Rabbim beterlerinden korusun inşallah.” diyerek niyazda bulundu.
Buradan Alucra İlçe Şehitliğini ziyaret eden İl Müftümüz, burada dua etti.
Daha sonra inşaatı devam eden Şebinkarahisar İlçesi Balcana Köyü Camii inşaat çalışmalarını yerinde inceleyen İl Müftümüz Topcan; “Kısa bir zaman önce temeli atılan Caminin inşaat çalışmaları hız kesmeden devam ediyor. Köylülerin elbirliği içerisinde yürüttükleri çalışmalar herkese örnek olacak şekilde. Genç Muhtarımız başta olmak üzere Köy sakinlerine, yardım sever kardeşlerimize candan teşekkür ediyorum. Rabbim razı olsun inşallah.” dedi.

Tekirdağ Milletvekilinden Il Müftüsüne Ziyaret
Il Müftümüz Ibrahim Halil Demir Ve Bitlis Ohin Medresesi Baş Müderrisi şeyh Fethullah Ayte Hocaefendi, Muş Alparslan üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mustafa Alican'ı Makamında Ziyaret Etti.
Il Müftümüz Ibrahim Halil Demir Ve Bitlis Ohin Medresesi Baş...