Giresun’da Yapılacak En Büyük Iyilik, Toprak Anayı Ağaçla...

Giresun'da Yapılacak En Büyük Iyilik, Toprak Anayı Ağaçla Beslemektir

yapılacak en büyük iyilik, toprak anayı ağaçla beslemektir

12 Ekim 2021 - 14:00

YAPILACAK EN BÜYÜK İYİLİK, TOPRAK ANAYI AĞAÇLA BESLEMEKTİR

İl Müftülüğümüz tarafından 2021 Yılı Camiler ve Din Görevlileri Haftası etkinlikleri kapsamında Keşap İlçemizde fidan dikme etkinliği düzenlendi.

Fidan dikme etkinliğinin amacının gelecek nesillere daha yeşil, daha temiz bir dünya bırakmak olduğunu ifade eden İl Müftümüz Sayın Ramazan TOPCAN; “Ormanlar oksijen kaynağımız olduğu kadar, doğal afetleri önleyen en büyük kalkandır.  Ormanlar, tüm canlılar için doğal su kaynağıdır. Ağaçlar kar ve yağmur sularını; yaprakları, dalları, gövdesi ve kökleri ile tutarak sel ve su taşkınlarının oluşmasını önler. Kardeşlerim! Biz Giresun olarak doğa tehdidi altındayız. Yapılacak en büyük iyilik, toprak anayı ağaçla beslemektir.” dedi.

Katkı ve katılım sağlayan Orman İşletme Müdürlüğü çalışanlarına,Tepeköy Köyü Muhtarına ve Din Görevlilerine teşekkür eden İl Müftümüz, Tepeköy Köyü  Camiinde öğle namazını kılarak cemaate sohbette bulundu.

Keşap İlçesi Tepeköy Köyünde gerçekleştirilen  fidan dikme etkinliğine İl Müftümüz Ramazan TOPCAN, İl Müftü Yardımcısı Murat MUTLU, Keşap İlçe Müftümüz Özcan YILMAZ, Keşap İlçe Vaizi İbrahim AFACAN, İlçe Şube Müdürü Ramazan ÇAMYAR, İmam Hatiplerimiz ve Orman İşletme çalışanları katıldı.


İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Sivas'ta 363 Kişilik Hac Kafilesi Dualarla Kutsal Topraklara Uğurlandı.
Sivas'ta 363 Kişilik Hac Kafilesi Dualarla Kutsal Topraklara...
Adana Hakkı Polat Kız Anadolu Imam Hatip Lisesi, Muş Il Müftüsü Ibrahim Halil Demir'i Makamında Ziyaret Etti.
Adana Hakkı Polat Kız Anadolu Imam Hatip Lisesi, Muş Il Müftüsü...