Kırsehir’de Il Müftülüğümüz De "dijital Dünyada...

Kırsehir'de Il Müftülüğümüz De "dijital Dünyada Değerleriyle Aile Olmak" Konulu Konferans Düzenlendi.

il müftülüğümüz de "dijital dünyada değerleriyle aile olmak" konulu konferans düzenlendi.

27 Mayıs 2022 - 17:40


Kırşehir İl Müftülüğünce "Dijital Dünyada Değerleriyle Aile Olmak" konulu konferans düzenlendi.
Kırşehir İl Müftülüğünce, "Aile Haftası" etkinlikleri kapsamında 26/05/202 Perşembe günü saat 14.00’de İl Müftülüğü Konferans Salonu’nda  "Dijital Dünyada Değerleriyle Aile Olmak" konulu konferans  düzenlendi.
Kırşehir İl Müftülüğü Aile ve Dini Rehberlik Bürosunca (ADRB ) İl Müftülüğü Konferans Salonu'nda gerçekleştirilen konferansa Ahi Evran Üniversitesi İslami İlimler Fakültesi Öğretim Üyesi Doç.Dr. Vesile Şemşek konuşmacı olarak katıldı.
Konferans Kur’an-ı Kerim tilaveti ile başladı. Ardından Ahi Evran Üniversitesi İslami İlimler Fakültesi Öğretim Üyesi Doç.Dr. Vesile Şemşek  “Dijital Dünya’da Değerleriyle Aile Olmak” konulu sunumunu yaptı. Şemşek konuşmasında, dijital dünyada uyulması gereken kural ve kaideler,  sosyal medya kullanımında uyulması gereken mahremiyet konuları, çocukların dijital dünyada etkileşimleri, aile değerlerini korumak ve geliştirmek için bireyler olarak neler yapılmalı gibi konular hakkında katılımcılara bilgilendirmede bulundu.
Düzenlenen programa il müftü yardımcıları Hacı Ahmet Başaran, Zeynep Önen, uzmanlar, Kur’an kursu öğreticileri, imam-hatipler, müezzin-kayyımlar ve ilimizde Kur’an kurslarında eğitim öğretim gören öğrenciler katıldılar.


İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Afyonkarahisar'da Hayır çarşısı
Afyonkarahisar'da Hayır çarşısı
Sinop'ta Il Müftüsü Bektaş, Gazi Ve şehit Aileleri Ile Buluştu
Sinop'ta Il Müftüsü Bektaş, Gazi Ve şehit Aileleri Ile Buluştu