Şarköy’de "Peygamberimiz ve Aile" konulu konferans...

Şarköy'de "Peygamberimiz ve Aile" konulu konferans düzenlendi

Tekirdağ Şarköy'de, Mevlid-i Nebi Haftası münasebetiyle “Peygamberimiz ve Aile” konulu konferans düzenlendi.

13 Kasım 2019 - 05:04 - Güncelleme: 13 Kasım 2019 - 08:43

Şarköy İlçe Müftülüğü'nce, Mevlid-i Nebi Haftası münasebetiyle “Peygamberimiz ve Aile” konulu konferans düzenlendi.

Şarköy Halk Eğitim Merkezi Konferans Salonunda gerçekleştirilen ve sunumunu Şarköy İlçe Müftülüğü Vaizi Hasan Duran'ın yaptığı konferans, saygı duruşunda bulunulması, İstiklal Marşı’nın okunması ve Çarşı Camii İmam Hatibi Alişah Can’ın Kur’an-ı Kerim tilavetiyle başladı.

Programa İlçe Emniyet Müdürü Sedat Kayrak, Askerlik Şubesi Başkanı Osman Çolak, İlçe Milli Eğitim Müdürü Barış Elma ve Okul İdarecileri, siyasi parti temsilcileri, İlçe Müftüsü Menderes Karapunar, din görevlileri ve vatandaşlar katıldı.

Mevlid-i Nebi Haftası sinevizyonunun izlendiği programda Şarköy Müftüsü Menderes Karapunar’ın açılış konuşmasına müteakip Sofuköy Mahallesi Camii İmam Hatibi Faruk Furkan Diler tarafından ilahiler seslendirildi. Daha sonra kürsüye gelen Tekirdağ Diyanet Eğitim Merkezi Görevlisi Hüseyin Öresin “Peygamberimiz ve Aile” konulu konferansını sundu.

Program “Peygamberimiz ve Aile” konulu konferansa katılan misafirlere teşekkür konuşmasıyla sona erdi.

Kaynak: Yaşar Özen

YORUMLAR

• 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
Denizli'nin Minikleri şenlikte Buluştu
Antalya şehidini Dualarla Uğurladı.