Tekirdağ’da Gençlik Ve Irade Eğitimi Konferansı Yapıldı

Tekirdağ'da Gençlik Ve Irade Eğitimi Konferansı Yapıldı

gençlik ve irade eğitimi konferansı yapıldı

07 Ocak 2022 - 02:17

İl Müftülüğü, Tuder, Cihannüma, İlim Yayma Cemiyeti ve Tekirdağ Tugva   işbirliğiyle hazırlanan ve Din İşleri Yüksek Kurulu Üyesi Prof. Dr. Halis AYDEMİR  tarafından sunulan “Gençlik ve İrade Eğitimi ” konferansı NKÜ Rektörlük Konferans Salonu’nda yapıldı.

Programa N.K.Ü. Rektörü Prof. Dr. Mümin Şahin, Prof. Dr. Celalettin Vatandaş, İl Müftüsü İsmail İpek, İlahiyat Fakültesi Dekan Yardımcısı Dr. Hızır Yağcı, İl Müftü Yardımcıları, İlçe Müftüleri, akademisyenler, din görevlileri ve öğrenciler katıldı.

Program Aşr-ı Şerif tilaveti ile başladı. Daha sonra mikrofona davet edilen Tekirdağ Cihannüma Başkanı Prof. Dr. Celalettin Vatandaş ve İl Müftüsü İsmail İpek kısa birer selamlama konuşması yaparak katılımlarından dolayı konuklara teşekkür ettiler.

Açılış ve selamlama konuşmalarının ardından Din İşleri Yüksek Kurulu Üyesi Prof. Dr. Halis Aydemir, “Gençlik ve İrade Eğitimi ” konulu konferansını icra etti.

Konferans sonunda, Cihannüma Başkanı Prof. Dr. Celalettin Vatandaş ve İl Müftüsü İsmail İpek tarafından Din İşleri Yüksek Kurulu Üyesi Prof. Dr. Halis Aydemir’e hediye takdim edildi. Program, hatıra fotoğrafı çekilmesinin ardından sona erdi.


İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Denizli'nin Minikleri şenlikte Buluştu
Denizli'nin Minikleri şenlikte Buluştu
Antalya şehidini Dualarla Uğurladı.
Antalya şehidini Dualarla Uğurladı.