Tekirdağ’da Il Müftülüğü Personeli Iftar Yemeğinde Buluştu

Tekirdağ'da Il Müftülüğü Personeli Iftar Yemeğinde Buluştu

il müftülüğü personeli iftar yemeğinde buluştu

13 Nisan 2023 - 00:30

Tekirdağ İl Müftülüğü personeli, aileleri, İlçe Müftüleri, Çanakkale ve Kırklareli Müftüleriyle beraber TNKÜ İlahiyat Fakültesi Öğretim Üyeleri ve Tekirdağ emekli müftüleri, düzenlenen iftar programında bir araya geldi.

Tekirdağ İl Müftülüğü İsmail İpek Konferans Salonunda gerçekleştirilen iftar programı, Hasan Sezai Tasavvuf Musikisi Araştırma Derneğinin konseriyle başladı. Ardından selamlama konuşmasını gerçekleştiren İl Müftüsü Mustafa Soykök, "İftar programımız rahmet, bereket ve mağfiret ayı olan mübarek Ramazan Ayı’nda, personelimiz arasındaki birlik ruhunun güçlenmesine, sevinçlerin paylaşılmasına, manevi değerlerin ve yaygınlaşmasına vesile olur inşallah. Din duygu işidir, Rabbim Ramazan’ın coşkusunu hissetmeyi nasip etsin. Bu davetimize icabet eden herkese teşekkür ediyoruz. Hepinize afiyet olsun." dedi.

Emekli il müftüsü Mahmut Gürlen’in konuşmaları ve İsmail İpek tarafından yapılan yemek duası sonrası program sona erdi.

"cumaya Doğru" Programında Bu Hafta Kur'an Tilavetleri, Bolu Ilimizdeki Hocalarımız Tarafından Okunacak
"cumaya Doğru" Programında Bu Hafta Kur'an...
Erzurum'da Müftümüz Dr. Rüstem Can, Tekman'da