Tekirdağ Valisinden Il Müftülüğüne Hayırlı Olsun Ziyareti.

tekirdağ valisinden il müftülüğüne hayırlı olsun ziyareti.

26 Şubat 2019 - 00:31

Tekirdağ Valisi Aziz Yıldırım ve Vali Yardımcısı Tayyar Şaşmaz, yeni hizmet binasına taşınması sebebiyle İl Müftülüğüne “hayırlı olsun” ziyareti gerçekleştirdi.

Bina girişinde İl Müftüsü İsmail İpek ve Müftülük personeli tarafından karşılanan Vali Yıldırım, daha sonra makama geçerek bir süre sohbet etti. Ardından yeni hizmet binasını ve birimleri dolaşan Tekirdağ Valisine, İl Müftüsü İsmail İpek tarafından Müftülük çalışmaları hakkında brifing sunuldu. Şeref defterini imzalayan Vali Aziz Yıldırım’a İl Müftüsü İsmail İpek Kur’an-ı Kerim hediye etti.

Ziyaret sonu yapılan uğurlamada Tekirdağ Valisi Aziz Yıldırım ve Vali Yardımcısı Tayyar Şaşmaz, İl Müftülüğü personeli ile toplu hatıra fotoğrafı çektirdi.

Denizli'nin Minikleri şenlikte Buluştu
Antalya şehidini Dualarla Uğurladı.