Tokat’da 18 Mart çanakkale Zaferi Ve şehitleri Anma Programı

Tokat'da 18 Mart çanakkale Zaferi Ve şehitleri Anma Programı

18 mart çanakkale zaferi ve şehitleri anma programı

18 Mart 2021 - 00:30

Müftülüğümüz Aile ve Dini Rehberlik Merkezi tarafından Hanımlara yönelik Çevrimiçi olarak 18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma programı yapılacaktır.

"Ey şehid oğlu şehid, isteme benden makber,
Sana ağuşunu açmış duruyor Peygamber."

18 Mart Çanakkale Zaferinin 106. yıldönümü münasebetiyle din, vatan, millet, devlet ve istiklal uğruna anadan, babadan, yârdan, evlâttan hâsılı tüm sevdiklerinden ayrılmayı göze almış, mukaddesatı uğruna gözünü kırpmadan canını feda eden aziz şehitlerimizi, Kur’an-ı Kerim ve dualarla yâd etmek, ruhlarını şâd etmek için Perşembe günü çevrimiçi olarak Hanımlara yönelik  saat 14.00 da  program gerçekleştirilecektir.

Tekirdağ Milletvekilinden Il Müftüsüne Ziyaret
Il Müftümüz Ibrahim Halil Demir Ve Bitlis Ohin Medresesi Baş Müderrisi şeyh Fethullah Ayte Hocaefendi, Muş Alparslan üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mustafa Alican'ı Makamında Ziyaret Etti.
Il Müftümüz Ibrahim Halil Demir Ve Bitlis Ohin Medresesi Baş...