Tokat’da Hafız Adaylarından Il Müftüsü Abdullah Pamuklu’ya...

Tokat'da Hafız Adaylarından Il Müftüsü Abdullah Pamuklu’ya Ziyaret

hafız adaylarından il müftüsü abdullah pamuklu’ya ziyaret

23 Haziran 2021 - 00:30

Hafızlık tespit sınavına giren öğrenciler öğreticileri ile birlikte İl Müftüsü Abdullah PAMUKLU’yu makamında ziyaret ettiler.
2. Dönem Hafızlık Tespit Sınavı 21-22 Haziran tarihlerinde İl Müftülüğümüzde yapıldı. Uzun ve meşakkatli bir süreçten geçen hafız adayları belge alabilmek için ter döktüler. İl merkezindeki ve ilçelerdeki kurslarda hafızlık eğitimini tamamlayan öğrenciler ve Kur’an Kursu Öğreticileri  sınav öncesi İl Müftüsü Abdullah PAMUKLU’yu ziyaret ettiler. Ziyarette İl Müftüsü PAMUKLU, öğrencileri tebrik etti ve önemli tavsiyelerde bulundu.
İl Müftüsü PAMUKLU; “ Hafızlık bir mü’mine bahşedilebilecek en büyük nimetlerden biridir. Yüce Rabbimiz Kur'an-ı Kerim'de "Kur'an'ı biz indirdik. Onun koruyucusu da biziz”buyuruyor.Hafız demek, Kur’anı ezberleyen ve  koruyan demektir. Ne mutlu sizlere ki Yüce Rabbimiz sizi Kur’anı korumaya vesile kılıyor.Sizler, Kur'an'a sarıldığınız sürece Kur'an'da sizi ömrünüz boyunca koruyacaktır inşaallah. Yine Peygamber Efendimiz (SAV) bir Hadis-i Şerifinde, "Kur'an'ı ezberleyip de onu okuyanlar her zaman melekler ile beraberdir." buyuruyor. Sizlerin yetişmesinde büyük emeği olan hocalarınızı ve ailelerinizi tebrik ederim” diyerek konuşmasını tamamladı.


İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
ığdır Il Müftülüsü Zahit Demirel ığdır'lı 1974 Kıbrıs Barış Harekatına Katılanlar Dayanışma Derneğini Ziyaret Etti
ığdır Il Müftülüsü Zahit Demirel ığdır'lı 1974...
Antalya’da Gençlik Faaliyetlerinde Görev Alan Personele Yönelik "eğitim Semineri" Düzenlendi.
Antalya’da Gençlik Faaliyetlerinde Görev Alan Personele Yönelik...