İzmir’de Il Müftülüğümüzce Hacı Adaylarına Seminer...

İzmir'de Il Müftülüğümüzce Hacı Adaylarına Seminer Düzenlendi

il müftülüğümüzce hacı adaylarına seminer düzenlendi

31 Mayıs 2022 - 16:10

2022 yılında ilimizden Diyanet İşleri Başkanlığımız ve Acenta organizasyonlarında hacca gidecek hacı adaylarımızın tamamına yönelik 29-30 Mayıs 2022 tarihleri arasında Hac Hazırlık Kursları düzenlendi.

İzmir’den hacca gitmek üzere 1038 kişi kayıt yaptırmış olup hac yolcularımız yoğun bir şekilde katılım sağlayarak toplamda 808 kişi Hisar Camii’nde düzenlenen bu seminerlere katılmıştır. Hac Seminerleri aynı tarihler arasında Bergama ve Ödemiş ilçelerimizde de düzenlenmiştir.

Seminerlerimizde Hac ve Umre Hizmetleri Genel Müdürlüğümüzce hazırlanan sunumlar eşliğinde hac yolcularımız İl Müftümüz Salih Sezik, İl Müftü Yardımcısı Rahmi Yiğit, Uzman Vaiz Dr. Serpil Başar ve Şube Müdürü Hasan Sarı tarafından Hac ibadeti konusunda bilgilendirilmiştir.

Hac yolcularımızı sağlık konularında ise Valiliğimiz Doktoru Yetenç Gönenç bilgilendirmiştir.

Ayrıca kafile ve grupların oluşumu ve gidiş tarihleri belirlenince hacı adaylarımız İl Müftülüğümüzce bilgilendirilecektir.

Karabük'te Hac Bilgilendirme Eğitim Seminerleri
Tekirdağ'da 23 Nisan'da Hastanede Yatan çocuklara Ziyaret