Bingol’de Dijital Dünyada Değerleriyle Aile Olmak

Bingol'de Dijital Dünyada Değerleriyle Aile Olmak

dijital dünyada değerleriyle aile olmak

19 Mayıs 2022 - 10:45

İl Müftülüğümüz tarafından ‘’ 17 Mayıs 2022 tarihinde Müftülüğümüz konferans salonunda ‘’ Dijital Dünyada Değerleriyle Aile Olmak’’ konulu panel düzenlendi.

Kur’an-ı Kerim okunuşu ile başlayan ve Moderatörlüğünü İl Müftümüz Mustafa Topal’ın yaptığı panel’e Daire personeli cami görevlileri , Kuran kursu öğreticileri, öğrenciler ile bay-bayan vatandaşlar katıldı.

Bingöl Üniversitesi İslami İlimler Fakültesi Dekan Yardımcısı Doc.Dr. Murat Kaya ‘’Modernite Sürecinde Aile Problemleri ve Hz. Peygamber’in Hayatından Çözüm Önerileri’’, Dr. Öğretim Üyesi Nimet Ferah ‘’ Küreselleşen Dünyada Aile ‘’ ve Dr. Öğretim Üyesi Hatice Kılınçer ise ‘’Mahremiyet Bağlamında Sosyal Medya ve Aile’’ konularını anlattılar. Program İl Müftümüz Mustafa Topal'ın konuşmacılara verdiği plaket takdimi ile sona erdi.

Denizli'nin Minikleri şenlikte Buluştu
Antalya şehidini Dualarla Uğurladı.