Giresun’da Bayramlar  birlik, Beraberlik Ve Kardeşlik...

Giresun'da Bayramlar  birlik, Beraberlik Ve Kardeşlik Duygularının En Yoğun Yaşandığı Müstesna Günlerdir

bayramlar  birlik, beraberlik ve kardeşlik duygularının en yoğun yaşandığı müstesna günlerdir

09 Temmuz 2022 - 14:00

İl Müftümüz Ramazan TOPCAN, İl Müftülüğünün geleneksel bayramlaşma programında İl Müftülüğünün hizmet birimlerinde görev yapan personel ile bir araya geldi. 
İl Müftü Yardımcıları ve Şube Müdürlerinin  de katıldığı bayramlaşma töreninde personel ile tek tek ilgilenen TOPCAN, çalışan personele  ayrı ayrı  hayırlı bayramlar diledi.

Kurban Bayramının başta  İslam alemine huzur, mutluk ve sağlık getirmesini temenni eden TOPCAN; “Siz değerli kardeşlerimle  el ele, gönül gönüle yaptığımız çalışmalar vatandaşlarımız tarafından karşılık buldu hamd olsun. Hayata geçirdiğimiz projelerin bereketini gördük. Kardeşlerim! Bayramlar  birlik, beraberlik ve kardeşlik duygularının en yoğun yaşandığı müstesna günlerdir. Başta anne ve babalarımız, eşimiz, akrabalarımız olmak üzere tüm dostlarımızı ve komşularımızı unutmayalım. Onların yanında olduğumuzu, sevinç ve kederlerimizi paylaşmaya hazır olduğumuzu onlara gösterelim.  Çevremizde bulunan yoksul, kimsesiz ve yetimlere, Gazilerimize ve Aziz Şehitlerimizin ailelerine de kucak açmayı asla ihmal etmeyelim.
Bu vesile ile başta siz değerli  çalışma arkadaşlarım ve aileleriniz olmak üzere Giresun’lu kardeşlerimin  bayramlarını kutluyor, nice bayramlarda beraber olabilmeyi temenni ediyorum” dedi.


İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
ığdır Il Müftülüsü Zahit Demirel ığdır'lı 1974 Kıbrıs Barış Harekatına Katılanlar Dayanışma Derneğini Ziyaret Etti
ığdır Il Müftülüsü Zahit Demirel ığdır'lı 1974...
Antalya’da Gençlik Faaliyetlerinde Görev Alan Personele Yönelik "eğitim Semineri" Düzenlendi.
Antalya’da Gençlik Faaliyetlerinde Görev Alan Personele Yönelik...