Giresun’da Biz, Ekmeksiz Yaşarız Vatansız, Bayraksız Asla

Giresun'da Biz, Ekmeksiz Yaşarız Vatansız, Bayraksız Asla

biz, ekmeksiz yaşarız vatansız, bayraksız asla

11 Kasım 2022 - 14:00

İl Müftümüz Ramazan TOPCAN, Gençlik çalışmaları kapsamında yürütülen; “Gençlerleyiz,beraberiz”programına katıldı.

İl Müftülüğümüz bünyesinde faaliyet gösteren Gençlik Koordinatörlüğümüzce KYK Öğrencilerine yönelik yürütülen; Gençlerleyiz, beraberiz” programında İl Müftümüz,  gençlerle buluştu.

İlimiz Bulancak İlçesi Yalıköy Çiçekli Camiinde gerçekleşen programa, İl Müftümüz Ramazan TOPCAN’ın  yanı sıra, Şube Müdürümüz İsmail AYDIN, Uzman Vaiz Zeynep ÖZDEMİR, KYK Gülpembe Hatun Kız Öğrenci Yurdu Müdürü Asiye YÜKSEL, Gülpembe Hatun Kız Öğrenci Yurdu Manevi Rehber hocamız Emine Yurt ve öğrenciler katıldı.

Öğle namazının cemaatle kıldığı etkinlikte konuşan İl Müftümüz Ramazan TOPCAN; “Sizleri muhabbetle selamlıyorum. Rabbimin selamı üzerinize olsun.
Genç dostu, öğrenci dostu bir ağabeyiniz olarak sizlerle olmaktan duyduğum memnuniyeti ifade etmek isterim. Hepinize, ailelerinize  sağlıklı, huzurlu, bereketli ömürler diliyorum, başarılar diliyorum.
Kardeşlerim! Bizler; insanı yaşat ki devlet yaşasın medeniyetinin çocuklarıyız. Bizler;  Hacı Bektaş-ı Veli, Yunus Emre, Hacı Bayram-ı Veli gibi erenleri bağrından çıkarmış milletiz.
Biz, ekmeksiz yaşarız vatansız, bayraksız asla. Vatan, bayrak olmazsa markalı arabalarımızın, markalı elbiselerimizin hiçbir  önemi yok. Dünyanın muhtelif bölgelerinde cereyan eden savaşlar bize sadece savaşın acı yüzünü göstermedi. Ayni zamanda vatansızlığın, bayraksızlığın ne büyük bela olduğunu da gösterdi. Size, bize düşen görev, dağılıp parçalanmamaktır. Bir ve beraber olmaktır.”Dedi.
Program öğrencilere yapılan ikramla sona erdi.

Denizli'nin Minikleri şenlikte Buluştu
Antalya şehidini Dualarla Uğurladı.