Van Müftülüğü Vefa Sosyal Destek Için Sahaya Indi

van müftülüğü vefa sosyal destek için sahaya indi

27 Mart 2020 - 00:56

Yeni tip Korona virüs (Kovid-19) tedbirleri kapsamında, İçişleri Bakanlığı’nın yayınladığı genelge ile sokağa çıkmaları sınırlandırılan 65 yaş ve üstü ile kronik rahatsızlığı olan vatandaşlarımızın, zaruri ihtiyaçlarının karşılanması için Sosyal Yardımlaşma Vakfı bünyesinde kurulan Vefa Sosyal Destek Birimine destek vermek üzere Van İl Müftülüğümüz ve bağlı ilçe müftülüklerinde görevlendirmeler gerçekleşti. Ayrıca Türkiye Diyanet Vakfı gönüllülerimizde imkanlar dahilinde yardımları ihtiyaç sahibi yaşlılara ulaştırmaya başladılar.

İlimiz Müftüsü Ömer KESKİN; vefa görevinde görev alan tüm personeli yürekten kutladığını ifade ederek, “Tüm dünyanın ve ülkemiz insanlarının bu virüs salgınından kurtulması için yüce Allah’tan dua ve niyazda bulunuyoruz.” diyerek personelin sahadaki çalışmalarından duyduğu memnuniyeti ifade etti.

Denizli'nin Minikleri şenlikte Buluştu
Antalya şehidini Dualarla Uğurladı.