İzmir’de Il Müftümüzün “camiler Ve Din Görevlileri...

İzmir'de Il Müftümüzün “camiler Ve Din Görevlileri Haftası” Etkinlikleri Kapsamında Menemen Ilçe Müftülüğü Personeliyle Buluşması

il müftümüzün “camiler ve din görevlileri haftası” etkinlikleri kapsamında menemen ilçe müftülüğü personeliyle buluşması

06 Ekim 2021 - 16:10

İl Müftümüz Salih Sezik, Camiler ve Din Görevlileri Haftası dolayısıyla Menemen İlçe Müftülüğü personeli ve emekli din görevlileriyle bir araya geldi.

Menemen müftülüğünün ev sahipliğinde Belediye Tepe Sosyal Tesislerinde gerçekleşen programda kısa bir konuşma yapan İl Müftümüz Sezik; Camiler ve Din Görevlileri haftasını kutlayarak programa ev sahipliğinden dolayı Menemen Kaymakamına, Belediye Başkan Vekiline ve İlçe Müftüsüne teşekkür etti. Ayrıca İl Müftümüz Sezik, emekli din görevlilerine İl Müftülüğünce hazırlanan çeşitli hediyeler takdim etti.

Menemen İlçe Müftüsü Mehmet Seven ise, İl Müftümüz Salih Sezik’e plaket sunarak “Bu anlamlı günde bizleri onure ettiğiniz için tüm görevlilerimiz adına teşekkür ederim” dedi.

Programa, İl Müftümüz Salih Sezik’in yanı sıra Menemen Kaymakamı Fatih Yılmaz, Belediye Başkan Vekili Aydın Pehlivan, Cumhuriyet Başsavcısı Uğur Gündoğdu, İlçe Emniyet Müdürü Hakan Sevinç, İlçe Jandarma Komutanı Yüzbaşı Atilla Vurganer, İlçe Müftüsü Mehmet Seven , emekli din görevlileri ve hayırseverler katıldı.


İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Afyonkarahisar'da Hayır çarşısı
Afyonkarahisar'da Hayır çarşısı
Sinop'ta Il Müftüsü Bektaş, Gazi Ve şehit Aileleri Ile Buluştu
Sinop'ta Il Müftüsü Bektaş, Gazi Ve şehit Aileleri Ile Buluştu